Referenciák

A jogelődökkel együtt, több mint 3 évtizedes tevékenységünk során az ipar szinte valamennyi ágazatában dolgoztunk, építettünk szennyvíztisztító és /vagy hulladékkezelő (iszapvíztelenítő) technológiát. Ezek az iparágak a következők:

elektronika és villamosipar

elektronika és villamosipar

textil-bőripar

textil-bőripar

építőanyag-és festékgyártás

építőanyag-és festékgyártás

fém-megmunkálás, felületkezelés

fém-megmunkálás, felületkezelés

üvegipar

üvegipar

gyógyszeripar

gyógyszeripar

háztartásvegyipar

háztartásvegyipar

A közelmúltban számos projektünk volt a kommunális szennyvíztisztítási területen is. Több évig szerződéses partnere voltunk Európa egyik legnagyobb, a kommunális szennyvíztisztítási piacra gépeket, berendezéseket gyártó német cégnek. Ennek kapcsán közel 50 telep gépészeti berendezéseinek telepítését, beüzemelését, majd szervizelését végeztük el.

Az ipari szennyvizek kezelése során szerzett tapasztalatainkat jól hasznosítottuk kárelhárítási – főként talajvíz-tisztítási – területen is. Megtervezzük és megvalósítjuk a kivitelezéshez szükséges technológiát.

A magyarországi piacon egyik első szereplőként kezdtük meg az un. üzemeltetési szolgáltatást, amely a Megbízó környezetvédelmi feladatai elvégzésének, eredménygaranciával történő, megbízáson alapuló megvalósítását jelenti.

Amennyiben munkáinkról, azok részletes technológiai, műszaki megvalósításáról többet szeretne tudni, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi felületen, vagy a honlapon található egyéb elérhetőségek valamelyikén.

Hatékony, költség-orientált megoldást keres környezetvédelmi problémája megoldására?

Hívjon minket!

+36 30 440 1992