AUTOTREAT-1

Keretre szerelt, tömbösített, kompakt kisberendezés.

Olajos-emulziós, festékes, mosószeres, lebegőanyag-tartalmú szennyvizek tisztítására alkalmas, 1-3 m3/h kapacitással a szennyezőanyag-terheléstől függően. A berendezés első technológiai egysége a két rekeszből álló, rekeszenként 1-1 darab keverővel szerelt reaktor. A kezelendő szennyvizet egy feladó szivattyú nyomja az első reaktorba. Itt történik a speciális, koagulációs-flokkulációs vegyszerkeverék beadagolása egy poradagolóval, állandó kevertetés közben. A második reaktortérben fejeződik be a vegyszeradagolás eredményeként keletkező iszappelyhek kialakulása. A víz a lemezes ülepítőbe folyik át, ahol szétválnak a víz és az iszap fázisok. A víz a tisztított víz tartályba folyik, onnan szivattyú nyomja át egy homokszűrőn. Az így lebegőanyag-mentesített, tisztított szennyvíz kerül a befogadóba vagy ismételt felhasználásra (pl. autómosóban).

Körte Kft.
Körte Kft.

Az ülepítő aljában kiülepedett zagy egy zsákos, gravitációs szűrőbe kerül. A szűrőzsákon keresztül elfolyik a víz, visszamarad az iszap.

A teljes tisztítási folyamat automatikus, amelyet a szintén a berendezés részét képező kapcsolószekrényben elhelyezett PLC irányít.

Ajánlatkéréshez lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén.

Hatékony, költség-orientált megoldást keres környezetvédelmi problémája megoldására?

Hívjon minket!

+36 30 440 1992