Értékeink

Az a tény, hogy több mint három évtizede a magyarországi környezetvédelmi ipar egyik meghatározó szereplőjeként vagyunk jelen a piacon, bizonyítja, hogy időtálló értékeink vannak. Ezek a szakmai alázat, a tisztesség, megbízhatóság. A szaktudás mindezeket „csak” kiegészíti…három évtized tapasztalata stabil alapot nyújt a mindennapi munkánkhoz. Munkatársaink tovább viszik azt az innovatív gondolkodásmódot, azt a korrekt attitűdöt, ami mindig is jellemezte a Körte Környezettechnika Kft.-t. Az elvárások, kötelezettségek szinte napról-napra növekednek, szigorodnak, ezt érezzük a jogszabályi módosulásokból is, de akár a mindennapok civil mozgalmainak jelzéseiből.

Célunk az, hogy megfeleljünk ezeknek a követelményeknek, továbbra is az ipari környezetvédelem egyik meghatározó szereplőjeként legyünk jelen ezen a területen! Azt, hogy jó úton járunk, bizonyítja, számos olyan Megbízónk van, aki hosszú évekre visszamenően, rendszeresen keres fel bennünket felmerülő környezetvédelmi problémája megoldása érdekében.

STRATÉGIAI CÉLOK

"Mi – a környezetvédelmi iparban dolgozók – abban a szerencsés, de ugyanakkor még inkább felelősségteljes helyzetben vagyunk, hogy nekünk ez a hivatásunk, ez a munkánk!..."

Tekintse meg cégünk stratégiai céljait

Hatékony, költség-orientált megoldást keres környezetvédelmi problémája megoldására?

Hívjon minket!

+36 30 440 1992